FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: teknik

Teknik Softselling Shaklee

Hoo ada rupanya tanya saya macam mana nak buat teknik softselling nih. Oklah, jawapannya senang je. Softselling ni biasanya kita update pasal business kita je. ….

Teknik Menulis Surat Terbuka

CONTOH SURAT TERBUKA UNTUK IDOLA Oh, rupanya aku suka tulis surat, sejak blogging di facebook, boleh pulak tulis surat menyurat nih, koleksi surat menyurat yang ….

Teknik Dapat Like Facebook 2016

Alhamdulillah, bulan puasa nih, sedap betul rasanya puasa dengan minuman bertenaga, kafein semula jadi, berat ada turun sikit, oklah, nak target  turun banyak. Tapi sedap ….

Teknik Follow-UP ?

Siapa yang dah biasa berbusiness, mesti dah gemar dan mahir teknik Follow-UP, hahahah, ini baik punya teknik, kalau nak tahu, kenalah baca lagi dalam buku ….

Teknik SUCI dalam Business Shaklee

Alhamdulillah, hari sabtu lepas, berakhirnya kelas Shine Your Way ,anjuran Supergirls, yang diadakan pada 31/5/2014. Bertempat di Amsyiq Gold, nampaknya kali ini kehadiran memang ramai, ….

Open chat