FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: viral

Tajuk Gempak Baru VIRAL ?

Biasanya nak viral mesti tajuk gempaklah, apalah, aku pun tak tahu cmana yang entry ni boleh viral depa mesti baca artikel dalam tuh, tak pasal ….

Misi Viral Vivix Shaklee

Dalam team kami Diet Diet Sihat, senang je fokus dia, hangpa semua kena viralkan kebaikan VIVIX shaklee. Macam mana nak buat ? Hahhaha, senang, tak ….

Viral Untung Akhirat Dunia

TERUSKAN VIRAL UNTUNG AKHIRAT DUNIA Alhamdulillah, semalam ada jugak cerita macam mana nak manfaatkan page Diet Diet Sihat untuk kebaikan bersama. Bukan sekadar nak menjual, ….

Viral Berfaedah, Dapat Duit Bah

Hahhaa, ini semua penangan team Diet Diet Sihat, menggunakan platform nih, semuanya berjaya dan gila sakan update blog mereka. Memang terbaik. Mereka dari sini belajar ….

Kuasa Viral Marketing 2017

REFLEKSI 13 BULAN MUSIM 2016/2017 Tahun ni agak istimewa buat SID biasa macam saya nih, hahaha ada extra 1 bulan, hahaha takpalah, kita buat yang ….

Viral

SERTAI MISI VIRAL KEBAIKAN Ada sesiapo berminat tak nak join team viral Diet Diet Sihat ? Hahaa, team viral kami ni kalau boleh yang suka ….

Misi Viral Artikel Kesihatan

Alhamdulillah, harini page Diet Diet Sihat kami dah cecah 104 ribu likers, bunyi macam kelakar, sebab orang kata page ni susah nak menjual. Tapi bunyi ….