FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: vivix

Maharaja VIVIX

Alhamdulillah, bila kengkawan fb dok panggil maharaja VIVIX nih, senang hati, tapi takdalah sales power macam orang lain yang dah jual VIVIX  berjuta  juta botol. ….

Misi Viral Vivix Shaklee

Dalam team kami Diet Diet Sihat, senang je fokus dia, hangpa semua kena viralkan kebaikan VIVIX shaklee. Macam mana nak buat ? Hahhaha, senang, tak ….

Vivix Shaklee Mahal Gila

Adui, tengok harga, pengsan woo, nak beli, sememangnya diakui oleh aku sendiri, Vivix Shaklee, memang ternyata mahal gila. Bukan nak komplen ke apa, tapi hakikatnya, ….

Open chat
Powered by