FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tag: vs

FARADAY VS MAXWELL

Michael Faraday yang jumpa kaitan elektrik dan magnet yang sebenarnya saling berkait. Dari magnet, kita boleh hasilkan elektrik, contoh macam dynamo basikal. Tapi dengan elektrik ….

Fiza Saad vs Faiz Saaid

hahahha, nama tak boleh belah, lebih kurang sama je, huruf je membezakan, apapun, rambut sama kembang, hahaha, inilah keturunan rambut kembang semangkuk geng. hahhaa, layan, ….

RICH DIN VS POOR DIN

Al kisah ada dua din ( takde kena dengan master din,hadihaizil din ) hahaha. Ada satu masa, RICH DIN buat majlis kesyukuran di rumahnya, ajak ….

Kualiti vs Kuantiti ANAK

Kenapa dan mengapa mak mak kita bising kita ‘mengandung’ lagi…Sentap juga daku… Huhuhu.. Sebab anak2 masih kecil.. Blum nmpk lg masa depan mrk… Mudh2an dpt ….

ELLA VS ALFARABI BAND

bunyi macam ganas, tapi sebabkan hidup ni nak kena ingat Allah, nak kena julang nama tuhan , nak kena buat semua kerana Allag, tak salah ….

BRO vs AWAK vs ENCIK vs HOI

Bila memanggil orang yang tak dikenali, confirm lah kita panggil dengan pelbagai bahasa. Hhahaha, penting tak panggilan nih ? aku rasa sangat penting. Awak awak ….

Choo Mei Sze vs Joe Labu

Pada suatu hari, di hari rabu, Joe Labu telah mendapat jemputan untuk menghadiri perasmian produk Innergie yang sungguh cantik putih berseri seri itu. Joe Labu ….

DNA SALES VS DNA MARKETING ?

korang rasa, korang ni jenis DNA yang mana ? korang dah baca belum status Pn Ainon Mohd.yang terbaru pasal DNA business nih ? Saya terbaca ….

Paracetamol vs Doa Ibu vs Iman ?

Serius status ni aku tak tahu nak letak gambar apa. Aku rasa ni paling sesuai. Mesejnya ringkas. Tapi maksudnya dalam. Selalu status aku viral. Banyak ….

Open chat