FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: vs

FARADAY VS MAXWELL

Michael Faraday yang jumpa kaitan elektrik dan magnet yang sebenarnya saling berkait. Dari magnet, kita boleh hasilkan elektrik, contoh macam dynamo basikal. Tapi dengan elektrik ….

Fiza Saad vs Faiz Saaid

hahahha, nama tak boleh belah, lebih kurang sama je, huruf je membezakan, apapun, rambut sama kembang, hahaha, inilah keturunan rambut kembang semangkuk geng. hahhaa, layan, ….

RICH DIN VS POOR DIN

Al kisah ada dua din ( takde kena dengan master din,hadihaizil din ) hahaha. Ada satu masa, RICH DIN buat majlis kesyukuran di rumahnya, ajak ….

ELLA VS ALFARABI BAND

bunyi macam ganas, tapi sebabkan hidup ni nak kena ingat Allah, nak kena julang nama tuhan , nak kena buat semua kerana Allag, tak salah ….

BRO vs AWAK vs ENCIK vs HOI

Bila memanggil orang yang tak dikenali, confirm lah kita panggil dengan pelbagai bahasa. Hhahaha, penting tak panggilan nih ? aku rasa sangat penting. Awak awak ….

Ibu Tunggal vs Poligami

Sempena hari ibu yang lepas, saya terdengar berita dalam radio rasanya berkisarkan tentang sambutan hari ibu oleh ibu tunggal. Nampaknya isu ibu tunggal ini memang ….

Kelantan vs Darul Takzim FC

KIJANG DIIKAT HARIMAU SELATAN Keputusan perlawanan semalam berkesudahan dengan Kelantan seri menentang harimau selatan, darul takzim FC. Selain dari permainan yang agak menghiburkan, ada juga ….

Open chat