FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Tag: yang

2 Orang Rakan FB Yang Hebat

Alhamdulillah, hari jumaat nih, syukur, dah bangun, solat subuh, terus update blog, dan lepas tuh, terbaca pulak kisah bekas cikgu sekolah yang dituduh kerana pecah ….

Business Yang Takkan MATI

Bila wife kata dia beli set menyusu. dari seorang perempuan bernama akacan, aku gelak lah , sebab masa tuh aku gelak gelak sebab eh benda ….

Yang Pasti Kita Akan Kembali

Ye betul, setakat jadi pembantu wife dalam ujian TTT, sampailah dia graduation, lulus dengan cemerlang gemilang terbilang, saya jarang hadiri kelas nutrisi, tapi ada jugaklah ….

Coaching Pagi Yang Menarik

Sambil makan nasi lemak, masa ni baru je kenal wak zainul hhahaha, kitorang pun cerita macam-macam, hahha, ajak datang rumah, pagi esok terus datang, lepas ….