FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Target Potential Customer

Target Potential Customer

Saya Cari kan Targeted Potential Customer?

Antara soalan femes yang saya selalu dapat adalah macamana nak tarik orang atau potential customer yang TARGETED supaya iklan dapat buat sales dengan mudah?

Ini jawapan saya…

Kalau ikutkan ada pelbagai teknik dan strategi yang anda boleh gunakan. Antara teknik FEVERET yang saya gunakan adalah Facebook Ads.

Sebabnya… kalau saya perlukan prospek FRESH dalam bisnes saya dengan kadar yang cepat, guna je Facebook Ads… dalam Facebook Ads ini saya boleh pilih iklan saya nak keluar kat orang yang tinggal kat mana, umur berapa, boleh pilih nak iklan keluar kat user lelaki atau wanita atau kedua-duanya sekali…

Dan paling BEST, saya boleh target iklan saya pada mereka yang dah pun LIKE page-page berkaitan dengan bisnes yang saya buat.

Saya bagi contoh mudah, katakan anda berniaga tudung…

Anda boleh set iklan anda keluar hanya pada orang KL, wanita yang berumur 25 – 40. Lepas tu boleh set iklan keluar hanya pada mereka yang LIKE page-page tudung je seperti Galeri Ariani, Fareeda Nyata Jelita dan yang sama dengannya.

Jadi iklan saya hanya keluar pada mereka yang betul-betul PROVEN suka tudung sahaja. Jadi tak buang masa, tak buang duit… iklan pada orang yang tak tepat.

Kalau anda rasa tak pasti camne nak buat, saya ada solution untuk anda dapatkan prospek yang SUPER TARGETED dan PROVEN membeli! Boleh baca pasal prospek ini kat sini ==> http://bit.ly/listdatabaseprospek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat