Teknik Dapat Like Facebook 2016

Alhamdulillah, bulan puasa nih, sedap betul rasanya puasa dengan minuman bertenaga, kafein semula jadi, berat ada turun sikit, oklah, nak target  turun banyak. Tapi sedap badan boleh buat bertenaga, boleh bikin kerja kat komputer, jawabnya promote blog kaw kaw punya, sambil update facebook baik punya. ini ada sikit tips baik punya nak share. Boleh follow. Result terkini page Diet Diet Sihat, hahahha.
like facebook page 2016

Teknik nak dapat like ni sebenarnya kena rajin update je, selalu letak content yang orang selalu suka, kata kata hikmah, kata kata lawak, lepas kena engage dengan likers. Hahha, ini aku buat baik punya, bolehlah naikkan like sebanyak 1000 plus dalam seminggu. Rekod terbaik dulu pernah generate like 4000 lebih. TApi masih tak leh lawan page gile gile macam page ikan siakap dan lain lain. Oklah, takpa, janji rock.
Tapi nak start nak generate banyak like, kenalah cari cara nak upkan like banyak gile, nanti lama-lama naiklah. Nak power, buatlah page wanite ke. tak pun beli page yang dah ada, tak pun buat page artis lawak. Hahhaha, takpa, janji rajin nak buat.
Banyak likers ni ada kelebihan dan kekurangan. Kalau nak teror korang belajar lah teknik FB Ads macam sifu jamal, belajar retargeting dan macam-macam kebabom firdaus azizi, dan macam-macam lagi. Banyak sifu mifu kat luar, tinggal korang nak ke tak nak.
Lagi rahsia, aku suka handphone laju, atleast kalau dapat ram 1 gig lebih, lagi laju aku boleh buat kerja, nak update page bukan susah pun, sambil tunggu buka puasa pun boleh buat. Yang ni sangat penting, nak naikkan engagement, hahahaha. Oklah sekian sahaja dari bilik berita, assalamualaikum.

51 comments on “Teknik Dapat Like Facebook 2016Add yours →

  1. OMG.. this is like a dream goal to reach… I have been trying to increase my youtube subscribers for so long and I am still stuck in the 100 zone… If only there were really some secret technique to it without giving out tons of money

  2. Salaam… haah setuju… saya start lama dah tapi baru serious last few years… baru tahu kena rajin up status and etc…

    …waima saya byk silent readers… yg tak like or follow tapi akan email tanya bila ada new post or chapter… terharu giler…

  3. Great content and interesting content are the keys to generate more page likes. Instead of like, I think is engagement. Page like is important, but comment and share are more important.

  4. Wow.. really thank you for giving me such priceless advise since I'm a newbie in blogging. I do have a lot of ideas for updates, just have a issue at the same time like transport ant etc… I really should brainstorm about this issue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge