Teknik Menulis Surat Terbuka

CONTOH SURAT TERBUKA UNTUK IDOLA

Oh, rupanya aku suka tulis surat, sejak blogging di facebook, boleh pulak tulis surat menyurat nih, koleksi surat menyurat yang sempat dirakamkan di blog orang selangor.

teknik menulis surat terbuka

1. SURAT KEPADA AMRI YAHYAH

masa ni ambo tulis dia pemain senior yang patut kekal di selangor, tapi sayanglah, tak jadi jugak, akhirnya karier dia berkembang ke JDT dan MU, apapun memang idola masa sekolah menengah

2. SURAT KEPADA NORITA IDRIS 

masa ni mengimbau kenangan masuk kelas pertama kak N dekat pj dulu, hotel tuh pun dah takda. Belajar pasal sel, last last, arreessa buat hal, kena balik awal sebab adik bertunang, gambar feel pulak kat US harituh

3. SURAT KEPADA PRESIDEN SHAKLEE MALAYSIA 2017

surat ni adalah pertama kali sebenarnya gua tulis status facebook dalam bahasa inggeris. Mampus aku, mana aku reti tulis BI, nih, jadi aku belasah jelah apa yang aku tahu. Semuanya sebab nak cakap terima kasih sebab BLC2017 tuh memang tahap awesome gile, hahhaa, feel baik punya !!!

SURAT HAJI MURAT

Lepas ni jawabnya kalau rasa ada terima kasih ke, bagus ke, tak bagus ke, banyak bebenor surat nak tulis, surat menyurat amalan mulia, hahahha, layan feel surat haji murat. yehaaa. Lepas ni mungkin ada  banyak lagi surat yang power akan menyusul, yehaa

0 comments on “Teknik Menulis Surat TerbukaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge