FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Teknologi 360 Theravest Therapants

NAK TAU APE ITU THERAVEST⁉️‼️

Basically material dan teknologi yang digunakan pada THERAVEST adalah sama dengan THERAPANTS iaitu

Teknologi 360 Thera
# Fabrik Pengunci Lemak (360) daripada US
# Fabrik Penyejuk Ultra Fiber dan 6 kali
lebih elastik daripada Jepun
# Tenunan Dan Jahitan Honeycomb
yang tahan lasak
# Teknologi Infra Merah Jarak Jauh (FIR)
nano Dot dari Korea
# Kristal Magnetik

Theravest ini lebih berfokus kepada bahagian lengan, pinggang dan belakang badan.

*Lengan
⁃ ada renda cantik di hujung lengan.Selain bagi impak elegance, renda itu juga membantu mengelakkan dariapsa hujung lengan bergulung.
⁃ Fungsi FAT LOCKING FABRIC memposisikan lemak kepada payudara,”lift” dan “push”kan lengan supaya tak menggeleber, serta “kunci” bentuk tu. Jadi lemak tu tak kembali kepada lengan semula. Best kan????
⁃ Bahagian armpit >>menggunakan mesh fabric dan serap peluh. Memang tak meleleh peluh dekat badan dan bestnya takde bau tau!!!

*Belakang badan
⁃ ada bentuk “cross X” untuk bantu open shoulder
⁃ FIR nano dot untuk bakar lemak dan posisikan lemak belakang badan ke payudara
⁃ Ada 8 magnetic kristal (6 biji di bahagian belakang badan,2 biji di bahagian bahu) untuk relakskan ketegangan otot dan lancarkan aliran darah

*Pinggang
⁃ multiple layer =supaya boleh sesuai untuk semua jenis bentu badan.Tak kisahla bentuk badan kita apple ke,pear ke,sesuai pakai THERAVEST ni. Ia juga bantu cepatkan proses shaping dan slimming
⁃ ada tetulang lembut untuk support badan dan pinggang kita…

#Theraset
#TheravestTherapants
#0179764472

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat