Teruskan Bersama Isharefans

Teruskan Bersama Isharefans

TERUSKAN BERISHAREFAN!!

selagi boleh buat side income selagi Tu Kita buat ok..abaikan sampah sarap yg bangga ckp apps ni scammer la, penipu la, shubhah la,

Ye Kita tak tau isharefans bertahan sampai bila. You nk buat you mesti berani. Yg pasti isharefans bkn scammer ya. Kami dibayar cantik je so far xde masalah.

Sampah sarap kat luar Tu skrg pndai cari2 point yg boleh menjatuhkan isharefans..contoh akaun kena block..terus claimed isharefans scammer. Come on. Kalau X follow rules and terms yg company nak of course la company mrh. Ikut rules yg company tetapkan.
Jgn daftar fake account, jgn buat taks tipu. Korang carilah lg apa punca company block.

Dgn keadaan ekonomi yg mcm ni..bkn tukang kecam Tu yg bg uoll mkn.

Geram sgt bila baca post2 sampah ni… sudah2 la Cari point utk menjatuhkan isharefans.
Dia tau X susah payah Kita nk yakin Kan org? Dia tau tak berapa ramai yg memerlukan side income utk kelangsungan hidup. Tau nak kecam je. Xnk buat dh ..xde org pun paksa .
Yg dh join sama2 kita muafakat Dan doa2 la apps ni mampu bertahan lama.

Bawah sy Ada suri2 rumah, ibu2 tunggal, mereka gigih buat taks setiap Hari…sy doakan Allah permudahkan segala urusan Kita.

Spread all the positive vibes.

Sampah sarap Kita sapu, kutip buang kat tong sampah.
Kalau nk bakar letak minyak tanah la cepat sikit terbakar nya.

Saya berani mengambil risiko. 😃💪

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat