Testimonial kurus dengan shaklee

Hooo, yang sebenarnya, ramai dah berjaya kurus dengan shaklee. Supplement memang banyak membantu, dengan cara mencukupkan vitamin yang diperlukan dalam badan kita supaya nampak lebih sihat, dan seteusnya membantu kita lebih anggun , kurus dan macho macam Man of Steel. Jadi ramai kat sini nak tenya testimonial yang ada ye ? Oklah, tanpa membuag masa lagi, saya nak copy paste je beberapa produk dan kejayaan yang ada untuk shaklee bagi kurus ni. 

1) Ambil alfalfa, lecihtin, herba-lax dan omega guard 

alfalfa, lecihtin, herba-lax, omega,guard, kurus, shaklee,
kurus dengan alfalfa, lecithin, herbalax dna omega guard

2) Ambil ESP 

3) Kurus dengan Alfalfa , Herbalax, Lecithin

alfalfa, kurus, shaklee, lecithin, herbalax
hoo lagi kurus ni dengan alfalfa, lecithin dan herbalax

Hoo ok, kredit kepada tuan punya gambar ni, kalau saje tak nak delete no tepon tu, manalah tahu kornag nak tanya diorang tips, hehhee. Oklah, Entry yang bergambar sahaja harini. Di harap dapat memuaskan ada smeua. hoo, ok so apa yang bagusnya ye. Korang berminat tak ? Bajet rendah pun boleh dapat result macam kat atas.
Bajet Rendah ?
Hubungi Ainul 013-3612717

2 comments on “Testimonial kurus dengan shakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge