Testimonial OMEGA GUARD SHAKLEE – Kurang Demam Dan Asma

Testimonial OMEGA GUARD SHAKLEE . Promosi macam biasa,setiap bulan shaklee Malaysia akan buat promosi untuk anda semua, termasuk kami kami wakil distributor. Sempena bulan 2 2013 ni, jangan lupa dapatkannya. Banyak kelebihan Omega shaklee, rasanya ramai dah tahu, tapi mari kita ulang kaji. 

kurang demam dan asma

OMEGA GUARD SHAKLEE

Omega Guard Shaklee ini ada DHA dan EPA yang bagus . Omega Guard juga mengandungi minyak ikan, dan satu hidangannya persamaan dengan 1000mg omega-3, termasuk DHA dan EPA.

KEBAIKAN

Banyak kelebihan Omega-3 ini, antaranya ialah melindungi jantung kita bak kata promosi dalam gambar tu. Tapi kalau ikut senarai kat bawah ini, banyak juga ye, patutlah minyak ikan itu bagus. Tapi jika kita ambil kira kebaikan DHA dan OMEGA3 sekali jadi macam inilah,
  1. pertumbuhan otak cergas
  2. penglihatan yang baik
  3. pertumbuhan saraf-saraf
  4. kurangkan triglycerides (lemak)
  5. kurangkan risiko sakit jantung
  6. melancarkan darah
  7. kurangkan tekanan perasaan (depression)
  8. mencegah alzheimer
  9. mencegah kencing manis (type II)
  10. mencegah arthritis (sakit sendi)
  11. mencegah kanser

TESTIMONIAL

Testimonial dari blog wife saya, ada yang turun berat badan sehingga 7 kg, sebab lemak baik Omega3 boleh lawan sama itu lemak jahat dalam badan kita, kiranya lemak bakar lemak.
Ada lagi satu testimonial yang bagus, ada juga yang turun sehingga 11kg dengan mengamalkan produk shaklee ini. Alhamdulillah.
Lagi satu boleh  testimonial OMEGA GUARD adik saya dan pasangannya. En Hady ni memang selalu asma, tapi sejak amalkan omega guard, memang kurang rasa asma dan jarang demam.

MACAM MANA NAK ORDER ?

Macam biasalah,korang bolehlah order terus hubungi pengedar macho shaklee anda di sini. Kalau malu malu , bolehlah hubungi wife saya di sini.

0 comments on “Testimonial OMEGA GUARD SHAKLEE – Kurang Demam Dan AsmaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge