FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Tilam Coway Tipu ?

Tilam Coway Tipu ?

Ada yang tanya Lina apa kelebihan Tilam Coway ni? Tanya je dulu kan..baru la tahu jawapan. Kalau tak sesat jalanšŸ˜†

Ramai yang masih tak tahu kelebihan Tilam Prime Coway rupanya ye. Tilam Coway tak sama macam tilam yang biasa tu tau, tilam ni tilam yang berkualiti.

Kalau perasan kan, tengok tilamĀ² kat kedai yang berkualiti semua mahalĀ² kan. Sebab apa? Material yang digunakan untuk hasilkan tilam bukan yang biasaĀ². Macam tu la Tilam Coway tilam yang berkualiti tinggi. Memang ada tilam murah,tapi tak boleh tahan lama. Mungkin dalam 2 ke 3 tahun dah rosak.

Tilam Coway ni dihasilkan dengan pocket spring ( individu spring). Kalau tilam yang jenis duluĀ² berkaitĀ² kan? Ala… Jangan tipu,Lina tahu..šŸ¤£ Pocket spring ni teknologi baru tau. Tilam duluĀ² memang tak ada pocket spring ni. Nak cakap baru tu tak la baru sangat. Bukan la teknologi zaman covid ni. Tapi boleh dikatakan inovasi terkini la. Gitu la makĀ² ye.

Apa pocket spring ni? Tanya makĀ² ayahĀ² kita. Mana la diaorg tahu kan..kita yang muda tak berapa nak muda pun tak tahu kan. Pocket spring ni adalah spring yang tak berkait antara satu sama lain. Individu spring ni la yang boleh buat uolls tidur lena tanpa ganggu.

Orang sebelah gerakĀ² pun, uolls boleh lena lagi. Memang sesuai tilam pocket spring untuk orang yg sejenis cepat sedar bila ada gerakan kat tilam tu. LagiĀ² kalau anakĀ² suka lompatĀ² atas katil kan.

Tengok video ni macam mana rupanya pocket spring ni. Nanti Lina share kelebihan yang lain lagi

kredit: Lina coway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat