Tipix Technology Jual Laptop Refurbished Spec Tinggi Murah

Tipix Technology Jual Laptop Refurbished Spec Tinggi Murah

“Laptop refurbished untuk kerja ofis atau bisnes online tapi spec tinggi dan laju, murah pulak tu. Tak percaya!”

Berita baik! Topix Technology ada buat OFFER. Laptop refurbished harga bajet tapi spec tinggi dan laju.

Tapi macam TAK PERCAYA! Harga serendah RM850 spec i5 siap ada warranty 3 bulan lagi

Ada banyak brand dengan pelbagai spec laptop. Speed laju, dah tak payah tunggu loading lama lama. Memang best!

Macam tak percaya! Laptop pc refurbished. Harga murah tapi spec tinggi dan laju
Tak pernah mengecewakan setakat ni

TUNGGU. ADA OFFER SPECIAL!

1) Technician support jika ada kerosakan
2) 1 to 1 exchange jika bermasalah dalam tempoh warranty
Nak cari Laptop Pc untuk kerja office, anak, niaga online atau kegunaan office?

TOPIX TECHNOLOGY
42-G Jalan Dinar F U3/F,
Seskyen U5 Subang Perdana,
40150 Shah Alam,Selangor

Google Map : https://goo.gl/maps/qhweJb57T9s

HARI-HARI BUKA
10 PAGI – 9.45 MALAM

Atau,

Tekan link dibawah ni untuk Topix Technology rekemen model dan spec apa yang sesuai untuk kegunaan anda

👉 https://m.me/topixtechnology?ref=lprefurbished

Ps : Beli harini dapat freegift bernilai RM99!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat