Tips Baik Demam Dengan Shaklee

Tips terbaik untuk Sembuhkan Demam dengan Vitamin Shaklee

Tips terbaik untuk sembuhkan demam, dengan hanya mengamalkan vitamin Shaklee, ahhaha, ini adalah cadangan cadangan serta pengalaman yang telah dilalui oleh group jutawan jutawan shaklee sekarang. Saya pun ada juga cuba untuk mengambil vitamin-vitamin ini, alhamdulillah, sedikit sebanyak membantu melegakan dan memulihkan dari demam saya ini. Jom tengok, vitamin Shaklee yang terlibat untuk pulihkan demam anda.

terbaik shaklee untuk anda yang demam
Shaklee terbaik untuk anda dan anak anda

Nutriferon

Nutriferon yang di cipta oleh saintis jepun ini, adalah hasil penyelidikan yang bertahun lamanya, yang menjumpai intiferon yang boleh menguatkan antibodi badan manusia. Wife saya selalu ambil jika badannya terasa demam, dengan mengambilnya dengan air atau telan begitu sahaja. Kalau anak saya demam, saya akan suruh dia telah sikit, bagi badannya kuat. Kiranya sekarang ni ada promotion beli 6 percuma 1 untuk April 2013. Bolehlah kiranya, korang gantikan panadol dengan Nutriferon Shaklee

Omega Guard

Yang takyah ceritalah, memang bagus untuk kesihatan anda. Adik ipar saya, si otak movie, elok elok je ambil omega guard, tak payah ambil MC dah, bertahan pabila kawan kawan ofisnya teruk kena demam. Saya pernah satu haritu malam selsema, mata dah merah merah sebab tengok selangor vs jdt haritu, jadi saya telan  2 biji omega guard shaklee, dan pagi tu rasanya lega, makan pun terkawal, bila kesannya hilang, habis terus nak melantak nasi 3 pinggan.

Vitamin C

Yang ni memang misteri, sepatutnya , dah sampai dalam bulan ni seperti dijanjikan oleh Shaklee , tapi nampaknya, belum lagi keluar berita tentang Vitamin C shaklee yang terlampau sangat hot, sampai ada yang beli banyak gila sampai orang lain tak boleh nak beli. Tapi saya kalau rasa selsema sikit, pagi tu memang ambil vitamin C, kurangsikit rasanya, dan ada yang cakap, patahkan dua, lagi senang menyerap masuk ke dalam badan kita. Apapun, vitamin C 500mg tu takda, bolehlah cuba vitamin Chewable tu, itupun nak masuk stok dah ni.

High Performance Drinks

Yang ni minum jika anda rasa badan anda kurang air, kurang garam, dehidrated. Abang saya dia buat main bola minum ni, tapi kalau rasanya anak anda ada cirit birit yang teruk, gantikan air dalam badannya dengan High Performance Drinks dari Shaklee ini. Memang berbaloi baloi.
OKlah, sekian sahaja tips saya hari ini, jika anda berminat untuk order, silalah klik di sini untuk order. Kalau nak jual jugak macam saya ini, pun klik sini jgk. oklah semua, selamat beramal.

0 comments on “Tips Baik Demam Dengan ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge