Tiz Zaqyah Bercinta dengan Tokey Cupcakes ?

Tiz Zaqyah Bercinta dengan Tokey Cupcakes ? Betul Ke ni ?

Tiz Zaqyah yang  popular dengan drama nur kasih, rasanya rasanya dah putus dengan Remy Ishak, sekarang ni rasanya ada pakwa lain, tapi agak pelik bila dengar Tiz Zaqyah nak bercinta pulak dengan tokey cupcakes, atau bercinta dengan cupcakes tu sendiri, ataupun sedang belajar nak buat cupcakes. Hoooo, ni satu misteri untuk artis yang cun melecun ni.
tiz zaqyah dan idaeara cupcakes yang lazat lagi berkrim
Tiz Zaqyah yang Hot sedang pegang cupcakes ?

HOT, nampak barang panas ni, hoo Tiz Zaqyah, sememangnya HOT, sebab tu korang nampak ada kipas kat belakang tu, supaya bilik tu tak rasa panas sebab Tiz Zaqyah. Hooo, rupanya bila aku tengok balik cupcakes  ni, hoo ni member aku nye ni, Abg Jeff Rey yang menjadi usahawan cupcakes yang gemilang lagi terbilang di masyarakat antarabangsa. Korang pun tahukan sampaikan Prof IR Fatimah Ibrahim dari jabatan kejuruteraan bioperubatan pun beli cupcakes Abg Jeff Rey. Mantaplah, IDAERA cupcakes ni.

Testimoni IDAERA CUPCAKES

Hahaha, aku pun dulu beli Cupcakes diorang jugak, hoo, masa kenduri adik aku, Alhamdulillah, kawtim baiknya, servis memang Abg jeff Rey yang hantar naik kenderaan laju lagi super duper toyota AVANZA. Hooo, memang senanglah servis dan perkhidmatan yang diberikan. Cupcakes pun rasa sedap, anak aku Arreessa Zulaikha makan banyak kali, sampai kena stopkan, takut sakit gigi heheh.

Mana nak dapatkan IDAERA CUPCAKES

Korang bolehlah lawatai blog IDAERA CUPCAKES diorang di sini, memang macam macam boleh buat, untuk harijadi, hantaran kahwin, bulan madu, ataupun hadiah majlis kenaikan pangkat bos korang di sektor awam dan juga swasta. Hahah so apa tunggu lagi, jangan lupa likes juga fan page diorang ok ? TEMPAHLAH CUPCAKES ANDA SEKARANG

0 comments on “Tiz Zaqyah Bercinta dengan Tokey Cupcakes ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge