Wife Aku Yang Cantik

Wife Aku Yang Cantik

kat atas adalah ayat penyata, wife aku yang cantik , semua orang ada isteri yang cantik. hahah, tapi yang ni tetiba keyword masuk, ok, sebab keyword baru masuk, aku nak buat satu entry khas baik punya, hahah, korang kena tengok gambar kat bawah nih, gambar kat bawah ni beza sebelum makeup dan selepas makeup. Apa pendapat korang ? tengok betul betul ok ?
makan shaklee

Dalam banyak banyak point, aku nak cerita, kalau korang suka sentuhan seni juru dandan yang makeup puan Ainul Mustafa, apa kata aku syorkan korang tukang makeup yang baik punya,  masa ni diorang photoshoot KBBA, korang boleh usyar tukang makeup tuh kat blog Ainul.
Tapi kalau korang rasa natural face tuh sangat penting, cantik tanpa makeup tuh sangat best, why not korang ketahui rasa nak dapat kulit cantik kat atas , hahaha, nak kulit cantik nih, senang je, kena jaga makan, tapi nak makan apa ? ni korang boleh ushar kat sini, blog  Diet Diet Sihat Ainul jugak lagi. hehehhe, 

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 3 Comments

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 12-23 Pounds within Only 21 Days!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu