Yogurt Sedap Area Shah Alam

Semalam pulak kami dapat idea, ada orang cakap nak best kena pergi try yogort frozen, natural yogurt best kat Aeon Shah Alam. Pergh, oklah, nak berbuka nih, kenalah pergi try. Tapi memang cakap, memang ramai gile kat Aeon nih, parking banyak jugak penuh. Orang sibuk cari baju raya, termasuklah student student, dan jugak ramai tarawikh kat sini. Tapi kami nak pergi kedai llaollao, tempat best layan yogurt.
frozen yogurt sedap

Kitorang terus try Sanum, hahhaa, terbaik punnya, yang ni best, banyak layer, kami order 4 terus, nak best lagi, boleh campur buah-buahan, coklat, biji-biji,biskut, dan macam-macam lagi, kasi rasa sedap, lepas tuh rasa yogurt ni, memang sedap, feel woo.Makan sampai comot, anak-anak gembira tahap gaban, hahha, tengok kat gambar nih yogurt frozen sedap
yogurt frozen natural berkhasiat
Yogurt ni bagus antara sumber probiotik bagus untuk perut. Jadi satu hidangan yang best ialah boleh buat korang sedap perut dan sesuai untuk berbuka puasa. So satu hidangan sanum nih, sesuai untuk mereka yang nak diet. Hahha, cumanya kalau tak biasa manis, so kena minum air banyak sikit lepas makan nih ok. Tapi best, campur buah yang korang suka, macam kiwi yang ada vitamin C. Tapi tulah nasihat saya jangan lah gaduh, ni dah beli sorang satu, kami empat orang, pun nak gaduh macam kat bawah nih, hahahaha. OKlah, janji kami tukar tukar rasa.  Fuhh, nak try makan yogurt best, kenalah pergi Aeon Mall Shah Alam, lepastuh pergi kedai llaollao.
kebaikan yogurt shah alam

1 comment on “Yogurt Sedap Area Shah AlamAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge